HOLIDAY NIISUTAV TRIO

52,00

NIISUTAVA SARJA KINKEKOMPLEKT sisaldab endas tooteid, mis tagavad juustele maksimaalse niisutuse samal ajal kaitstes juukseid värvi tuhmumise eest ka kõige äärmuslikumates ilmastiku tingimustes. Sobib kõigile juuksetüüpidele.

Komplekt sisaldab endas lisaks kosmeetikakotile kolme täissuuruses juuksehooldustoodet:

  • Niisutav šampoon 300ml
  • Niisutav palsam 200ml
  • Miracle juuksehooldus 125ml

Toodete väärtus komplektis: 86€ 

ELEVEN Australia’s HOLIDAY kosmeetikakotid on valmistatud innovaatilisest & keskkonnasõbralikust TPU materjalist, mis tagavad nende 100% taaskasutatavuse ja biolagunevuse looduses 3-5 aasta jooksul. Neid 1 liitri suuruseid reisikaaslasi saate kasutada kosmeetikakotina kui ka vedelike hoiustamisel reisides käsipagasis. Kotid on heakskiidetud rahvusvahelise lennuameti poolt.

Ir noliktavā

Apraksts

ELEVEN Australia üllatab sel hooajal limiteeritud väljaandes HOLIDAY Maastiku sarja kosmeetikakottidega. Valikus on kuus kaunilt kureeritud kinkekomplekti, mida ilmestavad ainulaadsed ja kaasaegsed Austraalia maastikud.

Juukseid NIISUTAV ŠAMPOON 300ml ja NIISUTAV PALSAM 300ml tagavad juustele maksimaalse niisutuse samal ajal kaitstes juuste värvi tuhmumise eest ka kõige äärmuslikumates ilmastiku tingimustes. Nii nagu nahka, võib päike kahjustada ka peanahka ja juukseid – põhjustades juuste katkemist ja kuivust. Toodetes sisalduvad hüdrolüüsitud nisu proteiinid niisutavad ja toidavad juust, tagades nendes niiskuse ka kõige kuumemate ilmadega. Ülimalt niisutavad šampoon & palsam igas kliimas.

MIRACLE JUUKSEHOOLDUS 125ml

Miracle IMELINE JUUKSEHOOLDUS on toitainerikas kreem, mis kingib juustele 11 imelist kasutegurit, mida teie juuksed ARMASTAVAD..

  1. Lisab sära, siledust ja pehmust
  2. Eemaldab kahu ja lendlevad juuksekarvad
  3. Niisutab
  4. Tugevdab habrast juust
  5. Hoiab era katkevaid juukseotsi
  6. Pusadevastane ja lisab juustele hallatavust
  7. Kaitseb juust kuuma töötlemise ajal
  8. Lisab juustele kergust ja loomulikku volüümi
  9. Taastab kuiva ja kahjustatud juust
  10. Sisaldab UVA ja UVB kaitset
  11. Kaitseb juukseid tuhmumise eest

You may also like…