MIRACLE BOX

99,00

Miracle box sisaldab endas nelja imelist toodet, mis aitavad tagada täiusliku juuksehoolduse algusest lõpuni, alates juuste pesust kuni viimistluseni.

Karbist leiad:

  • Miracle šampoon 300ml
  • Miracle palsam 300ml
  • Miracle juuksemask 200ml
  • Miracle juuksehooldus 125ml

Miracle box on ühtlasi imeline kingiidee, mis on eksklusiivselt müügil vaid meie veebipoes!

Ir noliktavā

Apraksts

Alates kaubamärgi turuletulekust 2011. aastal on MIRACLE HAIR TREATMENT kasvanud omaette kategooriaks, kust lisaks juustesse jäetavale Miracle juuksehooldusele, leiab veel Miracle juuksemaski. Värskelt on sortimenti lisandunud ka Miracle šampoon ja Miracle palsam. Kogu Miracle koduhoolduse sari on nüüd mugavalt ja kompaktselt mahutatud ühte imelisse karpi – MIRACLE BOX, mis võimaldab nautida täiuslikku juuksehooldust algusest lõpuni.

Miracle šampoon ja palsam sobivad imeliselt värvitud ja kuivadele juustele, aidates vähendada kahu, tõstes tänu selles sisalduvale hüaluroonhappele niiskustaset juustes, aidates ennetada juusteotste lõhenemist ja kinkides juustele sealjuures 220 kraadise kuumakaitse.

Miracle juuksemask aitab aga taastada, tugevdada ja niisutada hapraid juukseid, muutes need uskumatult siidiseks ja siledaks.

Miracle juuksehooldus on juustesse jäetav toitainete rikas kreem, mis kingingib juustele 11 kasutegurit, mida Sinu juuksed kindlasti armastavad.

KUIDAS KASUTADA? 

Alusta juuste hooldamist juuste pesemisest Miracle šampooniga. Vajadusel pese juukseid kaks korda. Pärast šampooni  juustest välja loputamist kanna rätikukuivadele juukseid Miracle palsam ja lase mõjuda 3 minutit, seejärel loputa. Korda nädalas kanda pärast juuste pesemist Miracle šampooniga, juustesse Miracle juuksemask. Lase maskil mõjuta 10 minutit, seejärel loputa. Maski kasutades pole vaja eraldi Miracle palsamit kasutada. Pärast juuste pesemist kanna rätikukuivadesse juustesse Miracle juuksehooldus ja viimistle soeng vastavalt vajadusele. Miracle juuksehooldus on juustesse jäetav – mitte välja loputada.